Welcome to my blog :)

rss

lördag 29 september 2012

E-postmeddelanden från Googles verktyg för webbansvariga

Bästa användare av Verktyg för webbansvariga,

Vi vet att det är viktigt för dig att din webbplats fungerar bra och är i gott skick. Därför kommer Verktyg för webbansvariga från och med nu att hålla dig informerad genom att automatiskt skicka ett e-postmeddelande till dig om vi identifierar ett allvarligt eller viktigt problem med webbplatsen.

Vi skickar bara e-postmeddelanden om problem som vi tror har stor betydelse för webbplatsens status eller sökprestanda och för vilka det finns tydliga motåtgärder som du kan vidta. Till exempel skickar vi ett e-postmeddelande om vi hittar skadlig programvara på webbplatsen eller om antalet felmeddelanden som vi får när vi genomsöker webbplatsen ökar markant.

När det gäller de flesta webbplatser inträffar sådana här problem sällan. Om det skulle vara så att vi upptäcker ett problem på din webbplats begränsar vi antalet e-postmeddelanden som skickas under en viss tidsperiod så att inkorgen inte svämmar över av meddelanden.

Om du inte vill få e-post från Verktyg för webbansvariga ändrar du e-postinställningarna på https://www.google.com/webmasters/tools/preferences.

Vi hoppas att du ser detta som ett praktiskt sätt att hålla koll på allvarliga och viktiga problem som rör webbplatsens status.

Om du vill ha mer information om Verktyg för webbansvariga och ta reda på hur du skapar en webbplats som fungerar bra med Google besöker du http://www.google.com/webmasters.

Teamet bakom Verktyg för webbansvariga


© 2012 Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043

Det här obligatoriska servicemeddelandet skickas till dig för att du ska få reda på viktiga ändringar i ditt konto i Googles verktyg för webbansvariga.