Welcome to my blog :)

rss

lördag 28 januari 2012

Ändringar i Googles sekretesspolicy och användarvillkor

Visas detta e-postmeddelande inte rätt?
Visa det i din webbläsare.

Hej!

Vi gör oss av med fler än 60 olika policyer som har använts för Google och ersätter dem med en enda policy som är kortare och lättare att förstå. Vår nya policy gäller flera produkter och funktioner och speglar vår önskan att göra upplevelsen på Google enklare och tydligare.

Detta är viktigt så läs gärna vår nya uppdaterade sekretesspolicy och användarvillkor på http://www.google.com/policies. Ändringarna träder i kraft den 1 mars 2012.


En policy för hela Google
Enklare att använda flera produkter En skräddarsydd upplevelse Enklare att dela och samarbeta
Enklare att använda flera produkter

Vår nya policy speglar vår önskan att göra upplevelsen på Google enklare och tydligare. Vi vill ge dig det du behöver, när du behöver det. Säg att du får en påminnelse om den där släktträffen via e-post eller att du precis har hittat ett videoklipp som du vill dela med någon. Vi ser till att du kan hoppa mellan Gmail, Kalender, Sök på Google, YouTube och så vidare på ett smidigt sätt.

En skräddarsydd upplevelse

Om du loggar in på Google kan vi ge dig förslag på sökfrågor eller skräddarsy sökresultaten. Vi gissar oss till dina intressen utifrån information som du har angett i Google+, Gmail eller YouTube. På så sätt har vi lättare att förstå om du är ute efter en fräsig bil eller en rivig katt när du söker efter "jaguar" och vi kan ge dig rätt resultat snabbare.

Enklare att dela och samarbeta

När du lägger upp eller skapar ett dokument online vill du ofta att andra ska kunna öppna och arbeta med det. Vi kommer ihåg kontaktuppgifterna till personer som du brukar dela med. På så sätt kan du utan problem dela vad du vill i alla Googles produkter och tjänster med bara några få klick.


Din integritet skyddas på samma sätt som tidigare

Målet är att ge dig så mycket öppenhet och valmöjlighet som möjligt med hjälp av produkter som Google Översikt, Annonspreferenshanteraren och andra verktyg. Våra sekretessprinciper har inte ändrats. Och vi kommer aldrig att sälja eller dela dina personliga uppgifter med andra utan ditt tillstånd (förutom i undantagsfall då vi måste göra det på grund av en giltig begäran från en domstol).

Har du frågor?
Vi har svar.

Läs Vanliga frågor på http://www.google.com/policies/faq om du vill veta mer om ändringarna. (Vi räknade med att våra användare skulle ha en fråga eller två. Eller tjugo.)


Meddelande om ändringar

Den nya sekretesspolicyn och de nya användarvillkoren träder i kraft den 1 mars 2012. Om du väljer att fortsätta använda Google efter att ändringarna träder i kraft gäller den nya sekretesspolicyn och de nya användarvillkoren.

Svara inte på det här meddelandet. Ange aldrig lösenordet när du har följt en länk i ett e-postmeddelande eller en chatt från en icke tillförlitlig webbplats. Logga alltid in direkt på webbplatsen, t.ex. på mail.google.com eller www.google.com/accounts. Google kommer aldrig att be om ditt lösenord eller andra känsliga uppgifter via e-post.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar